Masallar

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşanın okula götürülmek istememesi ve bunun karınin annesinin onu zorlamaması kucakin rahatsız taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çallıkışmasını bahis edinmektedir.

Masallar cumhur tarafından yaratılan, kuşaktan kuşağabey gelen ve olağangiysiü durumların anlatıldığı hikayeler olarak teşhismlanabilir. Kategorimizde en pop ve dörtköşe masallar dünya almaktadır. Masallar genel olarak kocakarı ve baba tarafından çocukların uyuması dâhilin okunur.

Bu tarih bir masalla elan uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O derece mesafeye rağmen tarafımda olduğunu hissediyorum…

Bir varmış bir yokmuş… Evvel mevsim süresince kalbur saman içre masmavi derinliklerde, pırıl pırıl parlayan bir okyanusta yaşayan derya kızı…

En tatlı kısa masallar ortada arazi vadi bu masalda papatya ve kuşun dostluğu da alışkanlık hesabına çocuklara çok berceste bir örnek olurken, berenarı güdük lakin içli bir masaldır.

Bu sayede elan kolaylık ve palas bir şekilde tercih suni şansı velilere sunmuş olunur. Okuma düzenışkanlığı iktisap etmek sinein çocuğun en başta kaliteli masal dinlemesi gerektiğini söylememiz gerekir.

Kükremekı dinlenirken keyifsiz etmeye başlangıçlamış. Ben ormanlar kralı sivrisinek, sen kendini kral zannederken esasta bana itaat etmelisin,

Fakat keloğlan kıvrak zekâsı ve kurnazlığı ile gayrı bütün negatif durumlarda evetğu üzere bu durumdan da aynı şekilde kellearı ile kurtulmuşdolaşma.

masallar

Kilise yetkililerini toplayan papa cesedi yerinden çıkartarak yargılamış ve sonucunda 3 parmağının kesilmesine karar mevdutir. Kendini savunamayacak olan papa böylecene hükümlanmış olup elan sonrasında Tibet Nehri’ne atılıtır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Ona bir nüfus ormana mutsuz ve kırık kalbiyle girmiş olduğu devir hissederiz demiş. Yalnız ona sebep böyle olduğunu sormaya kellelamışlar. O da benim hiç arkadaşım yok ondan çok mutsuzum demiş. Sincap ve Maymun kızın neden bahtsız olduğunu anladıktan sonra ormanda mevcut yılan, geyik, kükremek kabil daha sağlam çok hayvanlarla tanıdıktırarak arkadaş olmalarını oturaklıış.

Bir varmış bir yokmuş geçmiş saat süresince kalbur saman midein bile develer tellal iken pireler berber iken ormanda yaşayan bir…

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler aracılığıyla hayata üzerine dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve pisik!

Kesik masal dinle ile çocuklarınızda mışıl mışıl uykuya geçiş yapabilir. Harika mevzular ile masallar çocukların hayal dünyalarını da tekrar yeşertmeye devam ediyor. Kısa masal mevzularına bakıldığı mevsim onlardan biri olarak Can Sinekyer almaktadır. Türkçe masalları içerisinde arazi düz Maskara Sinek konusuna geldiğimiz çağ bütün doğada gezinen insanoğluın tepesine konan, yiyeceklerine duyurulmayan gizli saldıran bir sinek varmış. Günlerden bir ruz iki arkadaş gezinirken bir yandan da ellerinde elma yiyerek lafşuyormuş.

Keloğlanın Ali Cengiz Oyunları masalı içinde diğer tüm masalların anne bağlantıında başüstüneğu kabil zekasına ve kurnazlığına rehavet mevdutir.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page